5 GRUNDE TIL,
HVORFOR OLIA ER SÅ
REVOLUTIONERENDE!

Den første hårfargen noensinne, som er drevet av styrken fra olje, utviklet av Garnier.

Med Olia gjør oljer mye mer enn bare å pleie håret – de makismerer hårfargeprosessen. Oljene leder fargen dypt inn i hårfibrene – uten bruk av ammoniakk.

Maksimal farvepræstation

Olia-farveresultatet er autentisk, nøjagtigt, enestående ensartet og præcist for ægte, neutraliserede kolde toner og levende varme toner. Olia tilbyder også perfekt 100 % gråhårsdækning samt den højeste farvetæthed og en utrolig flot og glansfuld farve, der er fuld af liv og holder længe!

Synlig forbedring af hårkvaliteten

For første gang er håret synligt forbedret. Det er 35 % blødere med smidighed og struktur, og det er strålende glansfuldt. Olia indeholder 60 % olie i farvecremen, heraf naturlige blomsterolier, og ingen ammoniak. Olias system drevet af styrken fra olie gør det muligt for håret at bevare dets naturlige glans og glathed, selv efter utallige hårfarvninger.

Unik sanseoplevelse

Den fløjlsbløde formel har en luksuriøs og diskret duft af blomster, der forvandler hårfarvning til et nyt skønhedsritual. Den dråbeformede flaske passer perfekt i hånden. Den fyldige creme blandes let, drypper ikke og virker som en skønhedsmaske på håret. For første gang kan du virkelig nyde at farve hår.

Optimal komfort for hovedbunden

Olia indeholder ingen ammoniak, og formlen med naturlige blomsterolier giver dig en optimal komfort til hovedbunden.

Med 22 patenter er Olias teknologi, der er drevet af styrken fra olie, det mest betydningsfulde gennembrud inden for hårfarveteknologi, siden den første hårfarve blev opfundet af Eugène Schueller for mere end 100 år siden.

yellow flower

Du kan
købe Olias
hårfarver her

yellow flower
yellow flower
yellow flower